Kristályüveg érintőkapcsoló - alternatív fekete
Kristályüveg érintőkapcsoló - alternatív fekete

Kristályüveg érintőkapcsoló - alternatív fekete

Cikkszám: K-812-B0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 8,990 Ft
Darab:  

Ismerje meg a villanykapcsolók új generációját! A művészet és a csúcstechnológia ötvözete ez a tökéletesen megmunkált, apró részletekig kidolgozott üvegkapcsoló. A tökéletes stílus és elegancia, mely az Ön otthonából sem hiányozhat.

Kristályüveg előlap
A tökéletes formatervezésnek köszönhetően páratlan eleganciát visz otthonába ez a 4 mm vastag kristályüveg előlappal rendelkező villanykapcsoló. Esztétikai értékéből semmit sem veszít az évek alatt, mert felülete karcálló, könnyen tisztán tartható és nem színeződik el.
 
Az érintés biztonsága
Tudja biztonságban családját!
A tervezés és a gyártás során a biztonságos használatot tartották szem előtt. Felülete törésbiztos és tűzálló. Nedves kéz érintése esetén is véd az áramütéssel szemben.
 
Praktikus háttérvilágítás
Elegáns és diszkrét háttérvilágítással segít tájékozódni a sötétben. Alapállapotban kékesen derengő fénnyel, bekapcsolt állapotban pirosan világít.
 
Csúcstechnológia a kényelemért 
Mindenben megfelel a modern kor követelményeinek. A biztos kapcsolásért érzékeny, kifinomult érintéstechnológia felel. Vezérelheti távirányítóval, de okostelefonjáról akár távolról is felügyelheti otthona világítását. „Okos otthon” rendszerbe illesztéssel pedig olyan intelligens világítás alakítható ki, mely automatikusan kapcsolja a fényt az ön mozgásának és szokásainak megfelelően. Moduláris felépítésének és egyedi megoldásainak köszönhetően minden igényt ki tud szolgálni, legyen az több kapcsoló, vagy dugalj, illetve ezek kombinációja.
 
Hagyományos vezetékbekötés, egyszerű csere
Nem igényel egyedi villamossági kiépítést, így bárhol felszerelhetőek. A már meglévő kapcsolók vagy aljzatok könnyedén kicserélhetők.
 
Kizárólag feszültségmentesített hálózaton szerelje!

Bekötési útmutató

Írjon véleményt

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: